Keepersschool Zwolle is een keepersschool voor jeugdige keepers in Zwolle en omstreken. Dit jaar is het opgezet met het idee om jeugdige keepers in Zwolle en omstreken te trainen. Dit omdat er weinig aandacht wordt besteed aan jeugdkeepers bij amateurverenigingen, terwijl er veel talent loopt in de regio. Tevens is het zo dat wij de enige keepersschool zijn in de regio.

 

Veel ouders klagen er dan ook om dat er geen training is, of te weinig. Daarom dat wij met het plan zijn gekomen om een keepersschool te beginnen. En wat is er nou mooier dan training krijgen van echte professionals? Professionals, omdat de trainers zelf actief zijn in het betaalde voetbal. Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan, kunnen wij jou het beste aanbieden als keeper.

 

Door de vraag van veel jeugdige keepers naar keeperstraining zijn wij dan gestart met dit idee. Door middel van de juiste techniek trainingen, willen wij jou de juiste oefenstof meegeven om de juiste ontwikkeling te maken in het Nederlandse voetbal.

 

De bedoeling is dan ook om op zo'n juiste manier keeperstraining te bieden aan jullie. Wat een topkeeper op jonge leeftijd bij een profclub krijgt als opleiding, is de insteek om vanuit ons bij  keepersschool Zwolle ook te bieden. Wel is het zo dat wij jou als individu beter willen maken, wat voor kwaliteiten je ook hebt. Elk keeper is anders, en elk keeper vraagt ook andere aspecten waaraan gewerkt kan worden.

 

Dit jaar zal onze vestiging zitten bij de sportcampus aan de pelikaan. Het park kent in de winter een opzetbare sporthal, een hal wat ze bij Ajax ook kennen. In de zomer is deze hal weg, maar staan de voetbalveldjes er nog op. Door deze professionele locatie bieden wij jou de optimale trainingsfaciliteit. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud? Meld je dan nu aan!